MÜJDEMİ İSTERİM - Katil, nişanda nişan alınca...

Kimi Aramıştınız?

  

Müjdemi İsterim filmi çerezlik komedi yerli filmlerden biri. Ecem Erkek her zamanki gibi bana bakınca bile gülebildiğim bir oyunculuk sunuyor. Pek de sempatik. Biraz absürd biraz macera biraz komedi yuvarlanıp gidiyor film. Çok komik de değil ama bir yerinde sesli güldüğümü hatırlıyorum neresiydi bilemedim : )

Aslında bütün olayalar nişan etkinliğinde işlenen bir cinayetle başlıyor. Kim yapmış kim kimi seviyormuş, kıskandırıyormuş derken bir bakıyoruz sevenler başkasını sever olmuş. Filmin sonunda devam filmi çekileceğini de göz kırpıyor.

Filmin yönetmeni Ömer Faruk Yardımcı. Senaryosunu ise Ömer Faruk Yardımcı ve Olcay Onur Kaya'ya ait. Filmin başrollerinde Ahmet Kural, Ecem Erkek ve Mehmet Özgür yer alıyor.

Bulut, nişanından bir gün önce eski sevgilisiyle karşılaşır ve onun hamile olduğunu öğrenir. Genç kadın, Bulut'u nişanlısından ayrılmazsa basına konuşmakla tehdit eder. Bulut, nişandan kaçmaya karar verir ancak arabasında gizlenen Müjde ile karşılaşır. Kısa süre sonra nişanda bir cinayet işlendiğini öğrenirler ve polis peşlerine düşer. Masumiyetlerini kanıtlamak için cinayeti çözmeye çalışırlar.



0 yorum:

Yorum Gönder